Friday, June 25, 2010

Ikhlas kah??



ternampak screen hp my fren, pic wif her boyfren ~smiling -bahagia
then, ternampak plak hp boyfren dia,same pic..n i thought ok they r loving couple.

surprising..
her boyfren flirting with other gurl
send msg to the gurl "i can pick up u..this is my other number but plz dont tell her..xoxo" and next day sms "thinking of you.."

for sure the gurl x respond but hell yeah the gurl still receive sms over..& over..

Adakah screen pic tu hanya suke2 or saje nak tunjuk "i pon letak pic u juge"
but actually mean NOTHING to him..

Ikhlas kah dia pada my fren??

p/s: gurls,sile tinjau keadaan sekeliling.. Time kasih!!

14 comments:

  1. itulah dunia sebenar dear..sometimes even kita kenal 10thn pon itu bkn penentu kita mmg 'kenal'..ramai yang camtu skrg..welcome to d world,dear..

    ReplyDelete
  2. "her boyfren flirting with other gurl" - is the gutl you? hahaha...

    ReplyDelete
  3. setuju dengan semut sesat

    ReplyDelete
  4. setuju ngn lufkin..abaikan jantan camtu..takleh percaya..

    ReplyDelete
  5. cik semut, yup itulah kehidupan n yg penting kiter masih di jalan yg betul. =)

    Lufkin, =p

    ReplyDelete
  6. Edi, i pon setuju !!

    Wawa, for SURE i abaikan.. tQ =)

    ReplyDelete
  7. huhuhuu...dont trust 100% to anyone...

    ReplyDelete
  8. lelaki mcm tu kena nyahkan kt tempat pelupusan sampah..belum khwin dh perangai mcm tu dh khwin lagilah ganda perangainya..makan hati hidup dgn manusia mcm tu...hangin nih...hehehe

    ReplyDelete
  9. kak nisa, tau x per..
    he really x deserve my fren.
    lupuskan lelaki2 seperti ini.

    ReplyDelete
  10. lancarkan mogok terhadap lelaki?

    ReplyDelete
  11. tak perlu kot mogok2 terhadap laki..pasal mcm tak pnh dgr kes pmpuan mainkn prasaan laki plak kn..

    tapi sbnrnye lelaki yg 2nd timer (play-boye) ni biasanya sgt berhati2..bila dia kluar ngn girl A..wallpaper dia pon dgn grl A. bila kluar ngn girl B, dia pon tukar wallpaper..rasenye bbrapa saat je dh bleh tukar wallpaper hp kan.

    papepon dont trust ur soul mate 100% (as RyuJi said above)..put extra percent as precaution..baik lelaki dan perempuan..ngehh..

    ReplyDelete
  12. nk cari lelaki yg bebetul ikhlas syg kita sgt susah..sama halnya utk mencari pompuan yang baik..ada suami org affair dgn bini org..dan masing2 diluar pengetahuan pasangan..itu pon biasa jd.dunia..dunia..moge kita bkn antaranya.

    ReplyDelete
  13. i dont say that "mari lancarkan mogok pada lelaki" but lelaki spesis seperti ini b AWARE n x salah pon if letak gurl pada position yg sama.. nway thank guyz ur comment im really appreciate =)

    ReplyDelete