Sunday, July 4, 2010

What a bad day..~sigh




Awal2 keluar umah aku dh rase ader ‘smthing ‘ yg aku lupa.. smpai ofis br sedar kunci umah tertinggal !!.. (owh great Faza … permulaan hari yg malang .. )

Ofis – ambil masa 2 hours utk compile working, I dunno where I put my head, “do u want to save the changes to Document1? I click NO !! (my 2 hours for NOTHING!!! That was great!! ) aku terus shut down PC..

After working hours, meet up with my colleagues utk game bowling.. time tu sgt2packed “ I nak size kasut XX bleh?” sorry .. size tu dh abes laa tp yg nie ader (smaller size).. (Urgghhh kasut aku KETAT !!)

Guess what happened next? .. lane k.org sgt2 problem. bola stuck, pin x proper..n ambil mase plak nk repair..(time ni aku bertambah hangin..) sesi berpindah lane berlaku.. bkn 1x tapi 2x (hah have fun!!! )

Finally Im home, but my bad day NOT stop here… housmate aku remove ais fridge guna garfu..great idea huh?? (tahniah.. Peti Ais anda ROSAK!! ) and that's where my money goes…damn it!!!

Mode: I feel completely devastated ..

7 comments:

  1. adeh! tak mengapa esok pasti hari yg ceria buat anda wahai cik faza!

    ReplyDelete
  2. huh... really dable triple bad day.... n the worst part is psl fridge tuh... ader lagiklaa org ulu yg buat mcm tuh yea? mcm x skola....

    ReplyDelete
  3. gila best hari ni jerman menang lawan argentina..hahahha..cool 4-0...kesian..hahaha..best tengok bola hari ni...kesian bdak2 argentina..haha

    ReplyDelete
  4. wah..memang hari yg malang betol tu kan.

    hehe..takpe2..tanamkan dlm diri setiap ape yg berlaku tu ada hikmatnya..ape2 keburukan yg berlaku tu pasti ada kebaikan disebaliknya..

    sabar-sabar aje cik faza..=p

    ReplyDelete
  5. Uruchimaru @ kf, i hope soo !! =)

    akuzle,hehe mayb dia x sabar sgt bg ais tu cair kot so thats y.. cuma x kan laa guna garfu n pisau dh tau benda tu tajam kan.. =(

    Ryuji, lps brazil kalah aku dh tgk bola..=D

    Nizam, yup thing happend for a reason.. nway thanx =).

    ReplyDelete
  6. wah2....teringat sapa neh sampai terlupa kunci rumah...ngeh3..

    ReplyDelete
  7. HoneyBunny,
    ssssshhhh... secret ;p

    ReplyDelete