Sunday, August 15, 2010

Aduhai.. kakak pengkid ..



1st stuation..
Place:Ladies room
Kak Peng tgk gadis straight..
macam nak usha.. dan dia tgk lagi..
gadis straight wat x tau jer..
kawan kak peng gelak ..
"hahaha sian ko.. x dilayan" !!!


2nd situation..
Place:Supermarket

gadis straight cari body shampoo..
kak peng tgk dia celah2 brg..
kak peng pusing tgk dia lagi..
cik kekasih kak peng bersuara..
"sayang, i nak yang nie laa"
kak peng jawab..
"amik jer laa nak mane2 pon"
tapi mata ttp usha gadis straight..
gadis straight gelabah..
terus rembat body shampoo
dan berlalu pergi..

owh.. tersalah body shampoo rupenyer !!!


Moral : jgn takut dgn peng.. dia pon pompuan =D

18 comments:

  1. apa ke jadahnya pompuan bercinta dgn pompuan aku tak paham..bukannya blh kasi mengandung pon..hakhak...

    ReplyDelete
  2. cuba ko try tanya peng.. knape ek suker pompuan?? pastu mesti ko terkedu ngan jwpn dorang hahahaha

    ReplyDelete
  3. alahai... nape la nak suka sesame sendiri.. adoi2..

    ReplyDelete
  4. gadis straight tu mestila kak faza kan..:p

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Hamzah, aku pon x bleh jwb kan ..

    Nizam, pandai pakcik teka yer.. salah!!!!! =D
    aku yang tanya "sayang, i nak yang nie laa".. hahahahhahha

    ReplyDelete
  7. tapi awek pengkid selalunya cun-cun tapi pengkid tu tak cun

    ReplyDelete
  8. edi.. haha tau x per.tp ader gak peng yg cun tp boyish abes =p

    ReplyDelete
  9. pelik la kan.. kalau peng kacau usik je tetek dier.. hahaaaa..

    ReplyDelete
  10. ish..ila xfaham la...xkn puan sama puan memahami kot..mmg xnormal..hahahha

    ReplyDelete
  11. hahaha ain takut nnti aku pemangsa tiba2 jadi mangsa..LOL

    ReplyDelete
  12. Ila.. since peng rasa dorang cm boyish dorang try memahami cik kekasih nyer yg femme kot.. tp yg aku x faham si femme tu knape kah???

    ReplyDelete
  13. ark true story ke nih?wat da fish....

    ReplyDelete
  14. mr.ajim.. meh sini aku klasifikasikan citer nih kisah benar dan 18SG bkn 18SX hehe

    ReplyDelete
  15. penat dah bahas psl isu pengkid ni..dulu kat blog sy ada buat entri psl pengkid.."kenapa awek pengkid cun"..awek pengkid, dengan pengkid sendiri pon turun padang jwb soalan tu..
    rata2 diorg ckp bukan diorg saje jadi pengkid, tp naluri diorg terhadap prmpuan yg memaksa. sy nasihat diorg, kena marah balik. haha..sabau jela..entri tu dah takde psl blog ade prblem. bnyk entri hilang..rugi jek..

    ReplyDelete
  16. owh dh x der ker.. br nak google blk.if tau awal2 aku pon trn padang bg nasihat hahaha..

    smtimes they can't help what they want to do what they have felt.. BUT if they know being lesbo really2 wrong of coz dr sisi agama.. they MUST not react and not respone for the 'things' to be happend.

    ptt dorang kene pk sampai bler..???

    ReplyDelete
  17. dulu masa aku kerja dkt tmpt lama, ada peng,awek dia mmg cun habis,aku selalu gak nyakat dia,haha,aku pnh pergi cucuk breats dia :P , pikir2 balik,tak baik la buat mcm tu, dorg nak jadi apa tu biar la,urusan diorang dgn tuhan,kalau nak nasihat dorg,nasihat la cara berhemah, klu marah2 hina2 n maki2 dorg mmg kita pun akan dpt benda yg sama gak.ingt la cr nabi berdakwah dlu,mana ada nabi marah2 kt kafir2 tu,nabi guna cara bhemah tuk berdakwah dgn dorg,so think about it .. :) p.s : aku bukan pihak peng,aku just bg opiniom :D

    ReplyDelete
  18. owh thanks mr/miss anonymous..

    ReplyDelete