Sunday, October 31, 2010

Rainy morning and coffee ...



"aunty, aunty, bgn..dh kul 8!!"
demmmm aku lewat bgn!!!!

saturday morning yg sejuk ..
if aku x keje pagi nih, compem aku dh tarik selimut..
"huh!! pls stop babbling faza.. wake up and go to work!!!"

dh laa lmbat g keje..
nmpak mcD harusss laa sggh kan..
mcD big breakfast satu!!!

having roast coffee and the smell..hmmmmm
tetibe aku semangat nak keje :)

p.s : motif? coffee dan aku x bleh dipisah kan muahahaha

16 comments:

  1. tiba2 rasa nak makan bigmc .

    cis .

    ReplyDelete
  2. hiro... :)

    star itu bintang , hahaha u should ngeh3

    ReplyDelete
  3. penah rase kene keje on saturdays.. mmg hamppp...!! :) hv a great weekend dear.. this morning, i had roti canai and teh tarik satuu.. :)
    and bubur nasi for lunch.. **uhuk uhk.. batuk ini menggangguku.. :(

    ReplyDelete
  4. weh org sabtu buat taik mata..kja duniawi je..hahahaha

    ReplyDelete
  5. nenek pg2 da mkn mcd
    aunty ari2 mkn roti :p

    ReplyDelete
  6. Irnie, tq .:) owh jgn lupe mkn ubat batuk ..

    Pencacai, buat taik mata aku xdpt duit beb... ko nak bg aku duit? aku terima jer haha

    aunty, breakfast tu sekali ngan lunch.. so dinner nnti br mkn :D

    ReplyDelete
  7. wah2..pagi2 da MCD...nak jugak...hehehhe

    ReplyDelete
  8. wa...breakfst di mcd..sedap2..hehehe

    ReplyDelete
  9. nak juga mcD big breakfast. kat sini tak ada mcD

    ReplyDelete
  10. ila n seri,
    jom2 ..trn damansara

    wanie & fifah,
    :D

    ReplyDelete
  11. faza..hambe pn suke kopi tapi mcd emm adlh kurg gemar,tapi klu faza yg banje insya Allah...hambe amik pastu suh faza mkn..hambe tlg tgk je..hihi

    ReplyDelete
  12. hahaha nih kire nyer belanja pakcik utk pakcik tgk tuan hambe minum kopi ek..cissss !!!

    ReplyDelete
  13. lah slh tu ..itu kire faza banje utk faza sendrilah..!

    ReplyDelete
  14. mcD..tau tak ape sebenarnya yg tersirat di sebalik nama tu?berhati2 la kita.




    p/s:aku pun tak tau.muahaha..lain kali,breakfast mcD jgn upload gambo.jeles sbb x reti nk wat hash brown cam mcD.

    ReplyDelete