Tuesday, November 2, 2010

Oh tea lady.. u make our day !!!

‘Kami’ disini mewakili = me & colleagues

Setelah sebulan lbeh kami memerhati kan gerak langkah tea lady baru kami..
Dan membuat penilaian “pass or fail”
Maka terhasil laahhh jawapan yg kami cari...

First chat
“U tau..td I mntak Nescafe o ..then dia bagi I Nescafe susu..”
“Yer ker.. Syiqin pun mntk lain dpt lain.. :D “

Second chat
“I dh pesan kat akak tu yg I minum nestlo every morning .. mula2 okey.. but then,air I sekejap nestlo esok plak milo..pastu nestlo blk.. “
“Hahhahaha berselang - seli tu u ..”

Third chat
Tea Lady : kotak ni nak letak mana cik..
Cik M : emm .. letak bwh bakul sampah kat meja saya yer kak..(since that area tu dh packed)
Tea Lady :(segera ke meja Cik M)

Few minutes later..
Cik M : Ommmmmmg!!!


Cik M : uolsss.. x kan I kene lukis gambarajah kot bg kat dia
Colleagues : Hahahahahahaaa!!!

p/s: That scenes happened among us .. we still give her green light and didn’t take seriously on it.. well SHE ACCEPTED!!! Cheers!! …

11 comments:

  1. oh, apa sudah jadi?
    kes parah ni

    ReplyDelete
  2. Seri, k.org pasrah jer .. :D

    ReplyDelete
  3. hehhehe....memg kes parah dah...aiya..

    ReplyDelete
  4. haha.. since dh dpt greenlight sgt laa hebat kannn :P

    ReplyDelete
  5. aku bg yang kat ofis aku nih ek :P

    ReplyDelete
  6. luculah faza tea lady itu......

    *gelak sakan taw bce entry nie...

    ReplyDelete
  7. sabar je la.. hehehee.. ade gk buat bende nk gelak kt office boring2 tu

    ReplyDelete
  8. waakakakak..lawak la!
    tapi bagus la korang still leh accept dia kan. hahah!

    ReplyDelete
  9. ini semua dilema wanita.
    jgn la kita dihanyutkan oleh gelodak perasaan.
    ok.saya minta diri dulu 'puan' rumah.
    assalamualaikum..nanana na, ewo ewo sayonara.

    ReplyDelete
  10. bley jd bhn ketawa kt ofis nih..;p

    ReplyDelete