Thursday, December 2, 2010

psss.. kakak sexy swimming pakai stokin ??



Akak sexy : aku rase cm ader org ambil gmbar aku laa
Kawan : jap jap aku tgk.. x der pon.. ko jer yg perasan kot..
Akak sexy : yer.. aku rase ader org tgk aku..
Kawan : xder makne nyer dorang nk tgk ko..


p.s : saper kata x der makne.. ader MAKNA laaa kwn kakak sexy!!

Uolllsss .. i wrote few advice utk akak sexy : Jangan swimming pakai stokin, Jangan jadi pelupe x bwk long pants, dan…. Jangan pandang belakang coz some1 is capturing ur ’sexy’ back side :D (if x, u tak kan glemer cmnih oiiii!)

29 comments:

  1. mak aih...mangkuknya BENDA ni..pakai tudung tu..ape salahnya beli sluar murah2 dlu ke sblm masuk.stoking je mane cukup..nampak sgt kebudusannya.adehh..

    Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"

    ReplyDelete
  2. budussss kan.. aku nk baper kali sumpah seranah :D

    ReplyDelete
  3. stokin ke tu, rasanya tight tapi warna cerah, pas tu dia pakai seluar dalam hitam bila basah boleh nampak lah...huhuhu..moral pakai la seluar gelap2..hehe

    ReplyDelete
  4. haha aku gune bahsa kg jer (stokin) tp actually inner tite yg utk seluar.. setuju ngan moral ko bagi!! hehe

    ReplyDelete
  5. dh mcm berbogel dah tu.., dia pakai tudung ke?
    Ni nak bergaya tapi tak kena cara ni....

    ReplyDelete
  6. kalau macam ni baik pakai baju renang. baju renang muslimah

    thanks for sharing Faza

    ReplyDelete
  7. adusss...akak tu terover seksis la...ehheh

    ReplyDelete
  8. haha. lawaklah! pompuan tu tak pikir or saja nak menunjuk? takkan la tak bole pikir kalo kena air still nmpak. ish, tak malu btol.

    ReplyDelete
  9. Bel, tau xper.. jadi mangsa fesyen :D

    ReplyDelete
  10. Seri, haha a'ah kan.. pakai bj kurung trs lagi senang :D welcome!!

    ReplyDelete
  11. ila. lagi seksa yg jadi penonton ngeh3

    ReplyDelete
  12. fira, i dunno where she put her head.. x kan x bleh pk kan ..huh!

    ReplyDelete
  13. Fuyooooo....tersangat seksi n seksanya.....ahakz

    ReplyDelete
  14. kat mane ni?? die tak rasa segan ke? kalau pakai stokin hitam xpe gak.. LOL!!

    ReplyDelete
  15. jebateja, haha aku rase seksa lagi sswai :D

    ReplyDelete
  16. anna, i got this thro email. a'ah kan..stokin lagi selamat :D

    ReplyDelete
  17. fesyen apa plak akk nih pakai.sexy nyah..hhaha

    ReplyDelete
  18. nyah, ini fesyen kalah lady gaga hahaha

    ReplyDelete
  19. Somebody called the Fashion Police. This lady have commit a fashion crime of the year..O.O

    ReplyDelete
  20. pergh!!! tak agak2 akak nie!!!!

    ReplyDelete
  21. errrr....blur jap tgk gmbo.golongan fashionista ni.x pon buta fesyen.

    ReplyDelete
  22. lama tk mai sini..byk entri miss ni..bru balek dr kursus..apa kabo? :)

    ReplyDelete
  23. mcm edit je..rs tak logik langsung

    ReplyDelete
  24. tak patut post gambar tu hua2

    ReplyDelete
  25. saje nAK Menyampuk..fesyen jadikan 'stoking' ni sebagai seluar berlambak-lambak skg..bju terangkat leyh nampar kaler suar dalam..bagi aku lah,kalu nak fesyen pake'stoking' ni pun xkira lah gelap atau cerah sesuai stakat nak tunjuk lutut dan kebawah.Bukan peha dan kebawah..lebih elok xpyah beli..jalan sambil pake t-shirt n seluar dalam jer.Sebab memang nampk tak ade beza pun,sama cam xpake suar..

    ReplyDelete