Thursday, November 11, 2010

Owwwh plz shut up… !!



yang sorang nih ckp cm bagus..
giler confident beb..
it seem she damn know every single thing okey..!!
but actlly NOTHING
she has no idea but still pretend cam bagus..

so aku sgt sdeh kenal ngan org camni..
if x tau x payah ckp byk..
just blurt out “I really don’t know can u explain to me”
so simple huh??
but her EGO always come to high place ..
Hah!! Come on laaa beb..
belajar laaa merendah2 kan diri anda .. u got it??


p/s: don’t pretend like u know everything .. coz in the other way people will c .. U R A DUMB FREAK.. !!!

25 comments:

  1. kan bgus klu urg tu dpt bce tulisan faza ni...

    *psstt ni kire marah tapi tak terlps iye...alahai fazax2..sabor ok!

    ReplyDelete
  2. kf, im patient enough hehe btw tQ :)

    ReplyDelete
  3. emm good position..!!

    kagum...yok kf banje kfc..hihi dlm mimpi je kot!

    ReplyDelete
  4. haha rmai org cmnie~~ bior je.. lau nak sedap sindir terus, bg sedar sikit

    ReplyDelete
  5. sapa wat faza marah neh...meh nak ceramah ckit...geram eh..huuh

    ReplyDelete
  6. Biasalah tu.
    Kat mana-mana pun ada manusia macam ni.
    Kalau saya, yang cakap dia bagus tu bagi banyak-banyak keja. Hahahahaha....

    ReplyDelete
  7. kf, belanje kfc pon dlm mimpi..ciss!!!

    ReplyDelete
  8. syeragh,aku mmg nak sindir jer.. tp aku takut wat u give u get back ..hahha

    ReplyDelete
  9. kawe kalau jumpa org mcm ni....kawe ia kan aje ckp dia...ahakz....pas tu tgh citer terus blah...ahakz...sellau buat kat kilang

    ReplyDelete
  10. ila, jom kiter serang die ngeh3

    bell, tau x per.. dia bagus sgt kan..ha hambik2 smua keje2 nih muahhaha

    ReplyDelete
  11. Faza,

    "what u give u get back"

    if you get back..then u give back until dia surrender... hehe..boley pakai ke ni?

    tapi the best thing adalah just ignore dengan orang macam ni.. sebab lagi dilayan u will hurts more.

    ReplyDelete
  12. jebateja, hahaha kejam tue terus blah..tp ku kan practikan nnti :D

    sis rina, bleh2 pakai..harussss faza ignore pasnih :P

    ReplyDelete
  13. Pedulikan jer orang macam ni. Yang penting kita buat keja kita. Lama-lama boss pun tau karang tu orang macam ni tak boleh buat kerja, cakap jer boleh.

    ReplyDelete
  14. pencacai, lempang.. ?? bakal kene lempang key.. we will c :D

    ReplyDelete
  15. belle, haha her words speak more than her work.. WTH :P

    ReplyDelete
  16. konfiden level tlalu tggi pun ssh
    dey tambi..ckp maw lbey sj tp habuk pun tadak

    ReplyDelete
  17. "habuk pon tarak..." i suker komen u aunty :):)

    ReplyDelete
  18. working with idiot can kill u.. :)

    ReplyDelete
  19. lee, harusss kesian kah :P
    Heidi, thats true!!! n im not let her to kill me for sure haha

    ReplyDelete
  20. awak ada nak mintak bantuan ke..contohnya nak sekeh org itu

    ReplyDelete
  21. harusss laa saya mahu ... nak dail talian baper nih?? :P

    ReplyDelete
  22. Dulu pun saya banyak fikir pasal orang macam ni, fikir balik. Dia tak kacau saya pun. Kalau dia dah start nak kacau, barulah.., Its war bebeh. Hehehehe....

    ReplyDelete
  23. ego tinggi melangit hanya akan buat orang membenci

    ReplyDelete