Friday, December 31, 2010

Lets bang 2011 in Mutiara Damansara !!!

2011 will come.. again, my workplace e@curve (one of Mutiara Damansara Commercial Centre), collaborated with the curve and Ikano will be throwing a NEW YEAR CELEBRATION !!!!



guess who the special singer .. yay! Colby O‘Donis will perform.. (who had ft. with Mizz Nina for her single ‘What You Waiting For’), so come with your family & friends to join the celebration as goodbye to year 2010 & usher into year 2011 with a bang!!!

“HAPPY NEW YEAR 2011!!!”

p.s : gud luck to my colleagues especially Advertising n Promotion dept. for this celebration.. though 2moro is public holiday, u guys work pretty hard for the party.. :) cheers!!!

Tuesday, December 28, 2010

Tuh parking give up nama nyer..



Nmpak x kelisa kuning nih parking??
Nice park huh?? colleague aku kata “tuh parking give up nama nyer” hahaha

aku x tau plak dinding tu alasan owner kelisa tu parking cmtuh..
owh maybe baru dpt lesen.. but hey.. NO label P rite??
Ermmm… dh x sabar g restroom kot?? <-- this reason accepted!!. LOL

p.s: people make mistake .. ngeeeee

Friday, December 24, 2010

Aku kene penyakit murung :'(



Minggu nih aku sgt lemau..

Aku pon x tau kenape aku lemau..

Keje stress sket aku dh mule annoying..

Tido x ckp sket aku dh mule annoying..


Mende x kene sket cpt jer aku annoying..So sgt laa annoying al-kesah nyer ..



p.s :disbb kan aku btol2 lemau so ini ajer yg aku dpt update..dh nama nyer lemau kan.. sekian.

Friday, December 17, 2010

Two chicks tarik rambut .. it is silly!!


Selasa br2 nih, round 5.40 pm aku tetibe teringin mkn Big Apple..
we just looking around.. but then aku spot silly incident hahaha guess what..?
2 chicks tgh tarik rambut..
So aku wonder.. shooting drama maybe..
But…. no cameramen, no director.. only the players ..

Omgggggggggggg.. its real!
Sorang rambut pjg and the other one ats sket dr bahu
yg pasti rambut dh berbelit2 kat leher that chick and messy gler
org dh start berkumpul..
menjadi penonton incident tarik rambut yg aku rase amat REAL
dan kagum sekali.. !!

two of their frens try resolve..
But hell yeah aku dgr yg sorang lagi tu jerit
“kalau dia x lepaskan, aku xlepaskan dia..”
so the other chick just turn back..
Then show her middle finger and mouthed f*** !!!

Hahhaha aku rase nak gelak kuat2 kat situ
Budus nak mampos gaduh kat public place
Malay chick age between 24-30.. Memalukan okey ..

but chill !!
ilang stress keje lps tgk dorang tarik rambut
hohoho :D

p.s: kagum sgt smpai luper nk snap gambar..

Sunday, December 12, 2010

perlu ker guna byk handphone ..??


baru2 nih aku hangout ngan kwn aku dan taraaaaa...
dia keluarkan 3 biji hp dr handbag

"u ader 3 hp..?? wat aper byk2?"
"keje, kwn2 & family dan kecemasan.."
"kecemasan?" (tersengih2 minah nih jwb soklan aku..)


giler kan kwn aku ader 3 hp ..
aku sebenar nyer x heran pon dia ader 3 biji hp, 6, 10 hp pon aku x heran as long she can afford it doesn't matter for me tapi.. bukan wat semak jer ker guna byk2 no phone nih?

aku yang jadi kwn dia pon pening.. nak save no maner nih? coz aku jenis yg x suker menyemakkan phone book aku dgn byk no tapi owner yg sama..

biler aku nk contact dia, aku mula panic dan pening nak sms no yg maner satu.. hello! jgn harap aku nak try and error sms semua no dia okey.. coz aku x tau maner no dia tgh ON and OFF at that time!

so maner kwn2 aku yg ader 2 no or lbeh aku akan save 1 no ajer.. if korang dpt sms aku korang bertuah eh eh silap aku bertuah coz aku sms no yg btol dan masa yg seswai ..hahaha!

p.s: lagi x suker org yg slalo tukar2 no..sigh

Friday, December 10, 2010

apabila broad bertukar menjadi berok ..



dgn kelembaban nyer yg terlampau2 dan melampaui batas
signal yang hanya satu ajor line nyer..
kekerapan 'Page cannot be displayed' ..
menyebabkan aku menyumpah seranah 'berokband btol laa..'

p.s: berok biru ini turut berjaya melembabkan aku utk update blog dr sehari ke sehari.. finally,wat a lucky tonite..phewww!!

Thursday, December 2, 2010

psss.. kakak sexy swimming pakai stokin ??



Akak sexy : aku rase cm ader org ambil gmbar aku laa
Kawan : jap jap aku tgk.. x der pon.. ko jer yg perasan kot..
Akak sexy : yer.. aku rase ader org tgk aku..
Kawan : xder makne nyer dorang nk tgk ko..


p.s : saper kata x der makne.. ader MAKNA laaa kwn kakak sexy!!

Uolllsss .. i wrote few advice utk akak sexy : Jangan swimming pakai stokin, Jangan jadi pelupe x bwk long pants, dan…. Jangan pandang belakang coz some1 is capturing ur ’sexy’ back side :D (if x, u tak kan glemer cmnih oiiii!)