Saturday, February 12, 2011

im NOT born to LIKE these 3K ..

Time aku text ngan makcik aku lunch td ..br aku perasan makanan yg aku x makan semua nyer bermula dr K .. Kuey teow,Keli n Koci.. i knoe one of these 3K nih ader yg feveret korang kan.. dan aku still x paham naper halwa tekak aku x leh terima smpai skrg hahaha


Kuey teow - mase kecik2 dl aku mkn.. tp tiap kali aku mkn kaki aku akan terketik2 kat bwh meja haha aku mkn pon sbb sian mak aku masak pg2. bler2 dh besar time breakfast kuey teow,pggn utk aku dh xder kt atas meja.. mak aku kata "x yah sian kat mak..mkn jer roti ni haa..."!

Keli - serius aku mmg dh x mkn ikan keli... dulu mase study aku mkn..pastu aku taubat x nk mkn dahh.kwn2 aku yg mmg kaki ikan keli slalo tanya naper x mkn.. aku jwb "x yah laa tau nnti korang pon x nk mkn" :P

Koci - kueh feveret org2 lama.. opsss yg mude saper suker jgn malu2 nk ngaku okey haha mase kecik2 dulu aku slalo nmpak gmbr nenek yg x der gg jer mkn koci.. so smpai skrg aku xphm kaitan gmbar tuh ngan aku utk x suker koci..sgt besar impak gambar nenek tuh kat aku rupe nyer hahaha


p.s: "ader aku kisah ko x mkn ikan keli" :P

25 comments:

  1. i suka koey teow.. sedapp lahh.. keli pun i makan je.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  2. ehh s0dap tu ikan keli...
    k0ci kite un xsuke c0z malas buang kulit...la0 yg xde kulit uh suke lar..ehhehe

    ReplyDelete
  3. amirrah,
    hehe teruskan mkn key.. i jer kot yg x mkn haha

    ReplyDelete
  4. caqluf,
    i x mkn kueh koci..if kuaci i mkn jer hehe

    ReplyDelete
  5. hehee jgn bgtw k knp ta mkn keli. TLG la jgn bgtw..hahahahahaa..~

    ReplyDelete
  6. cik yuki,
    hahaha i nak bg tau laaa.. x kire nak bagi tau juge hahhahaha

    ReplyDelete
  7. rase mcm dah tua sgt dah bile faza bhsekan saya ni paci ngeh ngeh..

    bhahaha geli-gelaman bace komen faza tu tadi...haah berkenan sgt nk suh faza banje kfc 354 hari ngeh ngeh..

    kfc suke kan?

    ReplyDelete
  8. ohw yg i komen kat entry 'geli' ek haha

    nk ker.. air coke bleh? :P

    ReplyDelete
  9. kwn i ckp blm nikah xbole geli2 ngeh ngeh..

    air coke? demi faza air paip pun bole..lariiiii..

    *tadi faza lari tertinggal selipar wey..*

    ReplyDelete
  10. wahh ikan keli masak pedas pedas sedap gila....

    ReplyDelete
  11. pakcik,
    air paip x yah belanje laa pakcik..
    buker paip n buke mulut anda bwh paip haha

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Kawe tak makan apel...hanya kerna kawe muntah dlm keretapi selepas makan apel masa kecik2 dulu...ahakz

    ReplyDelete
  14. jebateja,
    epal x mkn... rugi bro! haha

    ReplyDelete
  15. hehe..saya makan semua tu..walaupun bukan kegemaran...

    ReplyDelete
  16. nk taw kisah keli
    cpt cite..
    hehehe

    ReplyDelete
  17. zezebel,
    i x memilih makanan tp yg 3K nih ssh btol nk telan :D

    ReplyDelete
  18. makcik,
    btol ker nk tau..ok ok sbb u pon x mkn kan.. haha

    ReplyDelete
  19. ehh ehh keli tu sedap lor... huhuuu...


    Entry Terbaru: 5 Perkara yg membuatkan blogers tersengiH..

    ReplyDelete
  20. Mr. Laici..
    dulu2 sdp skrg dh x sdp :P

    ReplyDelete
  21. ape kisah keli tue... hehe.. bagi taw r.. macam surprise jer.. woottt...

    Entry Terbaru: Entry khas untuk blogers.. B.E yg ke-2

    ReplyDelete
  22. setiap orang ada citarasa masing2. kalau tak boleh buat apa nak paksa. nikmatilah makanan yang faza suka

    ReplyDelete