Friday, February 25, 2011

im NOT ok!



"God, give me courage to accept the things I cannot change.."

p.s: nothing to regret..just remind myself to b strong n move on!

20 comments:

  1. sila bertabah hati yer

    ReplyDelete
  2. sdg berusaha.. time kasih cik tasha :)

    ReplyDelete
  3. emm..jgn bersedih,jgn bersedih..jgn bersedih faza....ti saya pun sedih nanti hu3... kekasih pilihan Allah akan dihadiahi dugaan hebat tanda kasihNya.. jalannya dihiasi duri-duri luka.. tidak dibiarkan lena dalam nikmat melimpah.. tapi dihidangkan keperitan susah payah yang tidak sudah.

    Pesanan penaja: dia bilang, sabar kuat dan tahan segala cuaca...iyer Daa..senyum bagusx2 klu bukan utk diri faza ..utk sayalah ..syggg faza ngehx3.. :)

    ReplyDelete
  4. sgt bermakna kata2 atas nih utk saya pakcik kf.
    kdg2 sy luper dugaan sekecil ini pon sy x sanggup nk hadapi..

    time kasih byk2 pakcik.flying kiss utk pakcik lah.

    ReplyDelete
  5. babe, i pun sedang depress now. yg penting pape jaf=di u kena tabah and jaga hati u dulu. hati diri sendiri sgt penting! u bolehhh ;)

    ReplyDelete
  6. CHEER UP DEAR...!!! fighting2..!!!! hehe :p

    ReplyDelete
  7. feira,
    of coz dear.. sdg memujuk hati sndri *thinking
    same goes to u ok.thanks beb :)

    ReplyDelete
  8. adeq syaiza,
    aja2 fighting!!! tq2 :)

    ReplyDelete
  9. sabo banyak2 k...k.nisa kn ada..hehehe

    ReplyDelete
  10. cheer up!
    life..begitulah dia..kejap tawa kejap tangis..
    menandakan proses kedewasaan..
    kalau asek ketawa je gila la kan..
    saat2 kita down la the only chance yang betul2 kita menilai kehidupan kita, kawan2 kita, insan2 yang sentiasa setia dengan kita..
    it is gud for us to evaluate ourselves..mmg mudah menaip dari mengalami sendiri keadaan2 yang buat kita semput nak bernafas, tapi bertahanlah..keep the sanity in our mind..stand in front of the mirror and smile to ourself..look at how beauty and cute we are as always..hahahah

    ♥ u

    ReplyDelete
  11. k.nisa,
    aah laa,akak kan ader hehe

    ReplyDelete
  12. eny dearrrrr..
    tq... sgt2 appreciate komen ko yg pjg lebar & berisi.terasa diri makin matang utk settle problem ni satu2.

    <3 u too..

    ReplyDelete
  13. faza.....kuatkan smgt n tabah tau...jangan menyesal dengan apa yg terjadi tau....semua tu dugaan untk kita..Allah nak uji sejauh mana kita kuat menghadapinya...

    ReplyDelete
  14. seri,
    :)

    Honey Bunny,
    ila.. tq :) sy cube menghadapi nyer dgn tabah.

    ReplyDelete
  15. Life is a river.You could either float with it,swim on it or drown.

    Tabah tanggan kejayaan.hehe. :D.

    ReplyDelete
  16. kenapakahhh??
    apa2 sabar dan tabah yea.. :D

    ReplyDelete
  17. masih blm gumbire lagi ke wahai hati kepuyaan kamu itu cik faza?

    ReplyDelete
  18. aik? tak ok lagi ker?








    -paci yg suke usik-

    ReplyDelete
  19. hoho byk2 bersabar ;D
    He will always be there for us

    ReplyDelete