Friday, March 4, 2011

Knape blur sgt nih.. ^^

It happend few days ago.. exactly on 1st March

Colleague : Faza,knape u sign listing nih 29th Feb?
Me : Eh, today 29th kan?
Colleague : Try tgk calander u .. laa ptt salah..




Sile zoom gambar nih.. Aku wonder calender aku x beralih2 dr bln January lagi..padahal dh masuk bln Mac.. tp mmg btol x perasan.. ari2 gune losyen.. ari2 sembur perfume, ari2 tgk vase hello kitty.. tp tetap aku x perasan jgk!

Blom lagi aku salah tulis date 29th Feb kat doc. X der pon calander sesat ader 29th Feb thn nih. Satu keje aku nak trace blk maner yg silap sign!

then kebluran aku terserlah lagi bler client mntak no fax ofis aku .. aku bagi no fax client tu sndri .. Mr. Client : “pardon? I need ur fax number.. not mine.. ” ..aku rase amat buudus di situ.. kebluran aku yg berulang2 kali akhir nyer membawa kepada kebuduhan rupe nyer .. ^^

p.s: x der manusia yg sempurna.. T_T

15 comments:

  1. relax....mmg betul...tiada manusia yg sempurna....

    ReplyDelete
  2. ni tanda2 krg vitamin n zat mineral nih.haha.
    salam...

    ReplyDelete
  3. isk2 kasihan.....

    faza awk ok tak ni?

    klu tak ok add ym almt email kat blog saya tue ti kite bole gado2 mesra iyer Daa..:p

    ReplyDelete
  4. jebatja,
    relaxing.. jom spa :P

    ReplyDelete
  5. ajim,
    salam.
    weh,lama x nmpak??

    hahaha haruss beli vitamin A,B,C,D kan.. :D

    ReplyDelete
  6. pakcik kf,
    br nak recover nih..
    pastu dtg blk plak problem..
    owh LIFE ..^^

    p.s: nnti i add :)

    ReplyDelete
  7. mesti rindu aunty sbb tu jd cmtu;p

    ReplyDelete
  8. aunty,
    since u bertukar --> nyah nih.. laen plak rindu nyer :D

    ReplyDelete
  9. ahaha!!! msti client tu cakap dalam hati.. 'bagi no fax aku sendiri buat apa, aku pun dah tau dah" =p

    ReplyDelete
  10. jangan blur2.....lama ila xbw...rindu blog neh....;-)

    ReplyDelete
  11. hehe kau byk berkhayal ni ;D

    ReplyDelete
  12. hye lah faza..blurr lagi ke?

    ReplyDelete
  13. fikiran kat mana tu... hehhe... maybe terlalu busy...

    ReplyDelete
  14. haha! babe, now masa berjalan sgt cepat tau! alih-alih, mac suda. :)

    ReplyDelete
  15. perghh. jauh nye lari. hakhak

    ReplyDelete