Wednesday, June 15, 2011

Y.E.A.Y !!!

today.. dh 15th of june kan. 15 days to go month of July. Cepat gler dh half of year 2011. dan tetibe plak aku rase ketuaan disitu.. haha but seriously most of resolution 2011 dh tercapai.. ngeh3.. this the entry yg aku pernah list kan utk achieve this year and most of those target aku dh grab.. yeay! Im proud of it :)) ..

  • Slalo merajinkan diri utk balik kg.. – tahun nih aku blk lbeh kerap J
  • Improve cara hidup – byk sgt aku improve.. buy a new one car and a lot of precious things
  • Imrove imej style xpeclly office suit..- x baper nk improve sgt haha
  • Jiwa yg kosong akan cube dipenuhi thn ni -yg nih aku x lps2 lagi..LOL!
  • Try to wake up early on Sunday .. – wake up lbeh awal dr last year!
  • Sile jgn malas2.. – x lembab sgt cm thn lps :D
  • Menahan diri dr mengeluarkan kata2 yg tidak indah – oh im still..
  • Cash flow utk menda2 yg nampak n worth it bkn mende2 x nmpak.. – byk aku beli brg2 yg nmpak lately nih..  
  • Be selfish for certain things… - still x selfish muahaha
p.s : So yg maner still x passed aku try achieve smpai end of this year. hope ...will come out with better result.. * wink2

12 comments:

  1. Semenjak dah kawin, kena bangun seawal 5.30 untuk prepare sarapan hubby..kalau dulu, bangun utk solat je, pastu tido balik and bangun jam7...hahaha

    ReplyDelete
  2. setuju sgt!
    lps bangun solat pastu tido blk haha

    ReplyDelete
  3. wahh..
    byk yg da improve ye mkchik..?
    ahaa
    :D

    ReplyDelete
  4. babe i happy bila u improve bnyak. i hope mana yg u rsa kurg improve tu, u akan dpt tingkatkan lagi. go faza! :))

    ReplyDelete
  5. emm kagum faza aloha skrg..
    *sile buat2 teruja kena puji ni*

    faza,pentingkan yg lebih penting taw, sbb yg lebih penting dri yang penting utk dipentingkan..ngee fhm tak ni? adoi..

    ps:-faza ni, ai ni dah lme tunggu..peluang...???
    ops lariiiii

    ReplyDelete
  6. kumpul harta banyak2....ahakz...beli emas ke....ahakz....

    ReplyDelete
  7. tahniah faza...

    happy for you...

    ila xtercapai nak buat perubahan...kena lakukan jugak kan...u can do it...why not me kan..huwawaw

    ReplyDelete
  8. takpe,buat perlahan-lahan sume azam tu.insyallah tercapai punye.hehe

    ReplyDelete
  9. tu dia.keep it up cik faza.tp kalu dh rasa tua tu,patut tambah satu lg resolusi.x sabar ni nk komen w/out 'cik' kat depan faza tu.muahahaha.

    ReplyDelete