Monday, January 23, 2012

3rd shawl.. owh i like it !! :)


tetibe excited nak show off shawl baru hihi.. aku jarang pakai shawl actually.so before nih, aku ada 2 shawl jer. 1st shawl wedding gift from my bff, and 2nd one aku beli raya last year.. and pic kat atas nih aku beli last saturday.. 

since i'm too picky.. berjam2 aku pilih shawl ..lama kan? padahal sehelai jer pon haha yg penting blk umah aku x regret. nice colour, soft fabric and cheap!.. 

p.s: skrg tgh hot 'Pashmina' so.. 4th shawl soon.. ^^

19 comments:

  1. Wah! Cantik2. Tapi cik Yana dah banyak da shawl, boring pulak pakai shawl, nak pakai tudung biasa pulak, tapi tudung biasa mahal sangat :(

    Cover handphone comel untuk handphone korang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. tudung bawal dh mahal.. tp x suker sgt yg sulam2..too crowded.

      Delete
  2. Replies
    1. kalau x beli.. sure x tido mlm nk beli blk :P

      Delete
  3. tgk dlm gmbr pun cantik..for sure dpn2 lg cantik ni :D

    kita pun jarang pakai shawal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau dh biase nnti br bleh pakai slalo..

      Delete
  4. wah mcm mak cik leha lah hihihihi...eh salah mcm hana tajima!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mak cik leha mane weyy.. :D

      Delete
  5. cantik cantik!
    yang part wavy tu buleh keep wavy ker?
    kalau buleh amaaat lah special nyer :D
    heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kasi letak small pin/jarum kat side tepi.. :)

      Delete
  6. Comel je pakai shawl :D hehehee

    ReplyDelete
  7. tak reti nak pakai shawl macam ni. bila saya pakai je, nampak serabut. so better tak payah. haha. nampaknya kena belajar la pakai mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 mmg camtuh.. try google utube "cara2 pakai shawl'.. it will help u then :)

      Delete
  8. uols... paradigm shift ka? ;p kau sekarang kat mana sebenarnye? KL ke Tmerloh

    ReplyDelete
  9. shawl byk tapi yg slalu pakai tudung bawal..pantang tgk shawl cntik2 nak beli..rasa kena didik diri ni supayah gigih memakai shawl ....huhu

    ReplyDelete
  10. byk fesyen dh skang..mcm2 bentuk ada..

    ReplyDelete