Sunday, April 1, 2012

Apa aku nak jawab?


Korang pernah alami situasi seperti di atas? haha tipu kan kalau korang tak pernah alami..dan sangat laa tipuuu kalau korang x rase kekonfiusan sebelum menjawab soklan2 yang memberi kekonfiusan kepada korang.yer..  ikutilah kisah2 yang aku rase kadang2 kelakar tetapi sebenar nyer aku annoyed sama sekali..


Office
Dia : buat aper faza? (sedangkan dia nampak kot aku tgh prepare cek)
Aku: buat tak tahu...

Dia : busy ker? (mak aiii.. file bertimbun kot atas meja aku)
Aku: tak busy pun.. x nampak aku tgh tido nih..

Salon rambut
Dia : ehh.. gunting rambut..?? (padahal dia tgh tgk nyonya gunting rambut aku)
Aku: x der laaa.. potong rumput..

Kenduri kawen
Dia : eh, ko datang ..??
Aku: abes.. ko ingat saper yg berdiri dpn ko nih..


p.s :  berbasi2 pon harus kene tempat.. :)

12 comments:

  1. Hehe a person ask me "Cuti ke hari ni?" on sunday kot....mmg dye igt hari2 org setia nk pg skolah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha setia sangat saper yg pg school ari ahad :D

      Delete
  2. hihihi..mcm sya jugak..pi jln kluar dri gua cinta..urg tegur " mad..sihat?"..klu xsihat xkluar lah kan..emm..setuju dgn entry faza ni.....

    psst,xon9 tweeter ke arini?(ahad)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sihat x kf arinih? *smbil tgk kf mkn ubat :D

      Delete
  3. hahahaha..
    pernah n selalu gak alami macam ni, and er, pernah gak tertanya org lainn soalan sengal macam ni.kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. hahaha i think itu mmg human nature kite babe. suka tny pada benda yg memang kita dah tau. biasalah tuh. funny jgk kekadang :P

    ReplyDelete
  5. kadang2 dri sendiri pun selalu tanya kat kawan2. pastu dan2 tu la dorang buat muka blur. haha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan2 juge kiter buat muker x bersalah :P

      Delete
  6. teringat pulak pantun masa sek men dulu.

    sudah gaharu cendana pula,
    sudah tahu bertanya pula.

    ada kaitan kan?hihi xD

    kita lah org yg suka tanya soalan pelik macam tuu. T.T

    ReplyDelete