Friday, June 8, 2012

It's So Yesterday..

semalam.. adalah masa dan ketika saya mengalami tekanan perasaan yg teruk. crying.stop.and crying again.. yer saya sgt senang untuk menangis. Mengharapkan 'sesuatu' perkara dpt diubah dan sebenar nyer sama sekali tidak dpt diubah.. menyebabkan saya mengalami  'low self-esteem'. dikala itu juga saya terbaca kata2 ini "If you are not for yourself then who else will be?" .. terima kasih anonymous! 

p.s: can i cope with low self-esteem? i really dunno if i can do..

13 comments:

  1. :f hurmm faza knp dgn awk ni..saya tak tahu ape yg terjadi tapi mungkin buat faza kurang keyakinan diri kan? emm harap2 faza akan cepat pulih dari masalah yg terjadi...

    let me share u problem wit tweeter iya..okeh takecare..(^_^)

    ReplyDelete
  2. tQvm kf.. that's nice of u. :)

    ReplyDelete
  3. Too low self esteem is not a good attitude. You need to cheer up and have a proud to yourself.

    ReplyDelete
  4. shafiq, im trying..

    ReplyDelete
  5. menangis laa jika perlu... :)
    sebab kalau itu boleh membantu...kenapa nak malu dan menahan diri? :)

    ReplyDelete
  6. adakala
    lelaki pun menangis..

    cuma bezanya lelaki menangis utk perkara yang sangat berbaloi, iaitu kematian orang tersayang..

    apapun
    saya tidak pernah hairan dengan kuasa tangisan..

    kerana selalunya
    setelah tamat tangisan
    semangat baru akan bermula
    dan mampu menyelesaikan apa sahaja..

    ok
    semoga sentiasa bersemangat..!!

    ikhlas,
    ikhram

    ReplyDelete
  7. Yes! you can! you'll get over it.

    ReplyDelete
  8. be strong girl! potensi itu ada dlm diri semua org, cuma sedar atau tidak je...

    ReplyDelete
  9. u have too....and u will get over it....dont worry....just be strong....

    ReplyDelete
  10. dear sis, think positive....

    ReplyDelete
  11. mr.clive,
    that's why.

    ikram,
    tqvm with those words :)

    ReplyDelete
  12. whitepuccion, bobo, henrittejose, and ayuni..

    i wish i can cope.. think + and more stronger than ever.

    ReplyDelete