Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday : Wash your face like...


"@Retwittings :  I'm sorry, but  washes their face like this?!"



p.s: when I saw this on my timeline, I can't stop laughing .. :r

13 comments:

  1. kesan air tu mcm terlebih plak hehe..

    ReplyDelete
  2. haha. macam over je ? hihik

    ReplyDelete
  3. hehehe....ye la....cuci muka cam simbah2 air jew...pastu make up segala bagai xremove.....tp rietta suka larr picta tu....

    ReplyDelete
  4. hahaha..verry the diva main simbah2 cam advertisement gitew..xde maknanayaaa...

    ReplyDelete
  5. hohoho ni iklan jer...kalau real life,muka cranky adalah...kah3

    ReplyDelete
  6. gimik semata . gambo je nie. hehe

    ReplyDelete
  7. haha i kalo cuci letak je muka kat air pancut tuu haaaa. puas sikit kan. hehehe.

    ReplyDelete
  8. hahah ! macam tak bersih je cuci muka macam tu. adoii

    ReplyDelete
  9. effect air je lebih..haha

    ReplyDelete
  10. mcm best je basuh muke dgn air mcm tue..


    psst,nuff iklan dh kuar ler..side bar..clik try..good done !!!

    yg pasal iklan byk tu ,itu kan faza die org tepek iklan dri churp2..

    ReplyDelete
  11. Pernah try bck then when I was little.haha.lawak.

    ReplyDelete
  12. macam best je basuh muka macam tu. saya basuh muka macam dalam pic tu lar. :D

    ReplyDelete
  13. bukan cuci uka tu..lambung air!

    ReplyDelete